top of page

Catering till skolor och förskolor
i Stockholms län

Är ni inte nöjda med er nuvarande mat på er skolverksamhet?

Charlottendals Catering erbjuder dagligen leverans av nylagad mat från vårt kök i Gustavsberg till skolverksamheter i Stockholm län.
Om ni är trötta på halvfabrikat, tråkiga salladsbufféer och smaklösa grytor har vi mycket att erbjuda.

Varför Charlottendals Catering?

catering förskolor, catering skola, mat till förskola, rostad lök

Vi har god erfarenhet av att laga mat till skolverksamheter, Charlottendals Catering grundades i ett förskolekök i Charlottendal. Nedan kan du se vad vi prioriterar i högsta grad när det kommer till maten vi levererar till er.

Nyrostad lök som vi sedan mixar ned i vår tomatsoppa på färska tomater.

Näring

Vi strävar alltid efter att laga en så näringsrik måltid som möjligt. Då många barn är kräsna, framförallt när det kommer till frukt och grönt, använder vi oss mycket av "gömd näring". T.ex gör vi ofta såser och soppor med mixade färska grönsaker.

Smak och aptitligt utseende

Vi gör alltid vårt bästa för att leverera maten med fin uppläggning samt ha många olika färgglada grönsaker till salladsbuffén. Maten ska vara smakrik men mild och rund, där smakerna inte sticker iväg för mycket.

Från grunden

Vår mat lagas alltid från grunden. Vi använder oss inte av färdiga fonder / buljonger eller tillsatser. Våra grönsaker är färska och delas för hand i vårt kök. Vår mat lagas färsk på leveransdagen och detsamma gäller för vårt hembakade bröd.

Råvaror

Vi använder oss så gott vi kan av ekologiska och närodlade råvaror. Vi anpassar oss efter säsongen och beställer in alla råvaror från pålitliga leverantörer inom Stockholm. Vårt kött är svenskt och om möjligheten finns även det ekologiskt.

Temaveckor och högtider

Under terminernas gång har vi regelbundna temaveckor där vi har mat från olika delar av världen och kulturer. 
På högtider har vi självklart anpassade bufféer som t.ex julbord, påskmat, lyxig nobellunch och mycket mer. Vi strävar efter att ge en restaurangliknande känsla när ni äter av vår mat.


 

Frukost och mellanmål

Självklart har ni även möjligheten att få mellanmål och frukost levererat till er. Där får ni ta del av vårt rykande färska bröd som vi skickar direkt från ugnen. Ni får även smoothies på färsk frukt och bär, nypressad säsongsjuice, alla möjliga sorters frukt och en bred variation av pålägg och ägg på olika vis. Ni är själva med och bestämmer vad ni vill ha levererat till er.


 

A0D9FDF9-BD2B-4896-82A9-B04058D0218E.jpeg

Från vår senaste temavecka
"Världens mat"
"Ramen med sojamarinerad ostronskivling, pak choi och salladslök" - Japan 
Självklart på hemgjord kycklingbuljong.

Intresserad? 
 

Intresseanmälan - Catering till skolverksamhet

Tack för din anmälan, vi kontaktar dig inom kort.

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan. Vi kommer sedan kontakta dig inom kort.
Alternativt kan du Kontakta oss här.

 

bottom of page