top of page

Charlottendals Catering

Vi tog emot vår första förskola i februari 2023. Sedan dess har vi utökat med flera olika skolverksamheter runt om i Stockholms län. Innan vi tog emot skolverksamheter fokuserade vi främst på catering till fester och evenemang, vilket har lagt en stabil grund för vår förmåga att leverera välsmakande och tilltalande mat till våra kunder.

Hållbarhet

Vi på Charlottendals Catering strävar efter att driva en hållbar verksamhet i allt vi gör. Vi försöker arbeta med säsongsmässiga och svenskodlade råvaror så långt det är möjligt. Vi arbetar med ett stort utbud av leverantörer, däribland flera mindre företag och bönder. Vår köttråvara är alltid svensk och vår fisk är alltid från våra nordiska hav. Vi använder oss när det är möjligt av ekologiska råvaror, framförallt när det kommer till frukt och grönt.

Vår idé

Vårt mål och det vi arbetar för är att vara det främsta alternativet när det kommer till kvalitativ catering inom Stockholms län. Vi vet att många leverantörer inte håller måttet och inte heller vad de utlovar när det kommer till kvalitét och smak.

Vi har högt självförtroende när det kommer till maten vi serverar. Ni har självklart chansen att prova på vår mat samt prata mer våra befintliga kunder innan ni bestämmer er att fortsätta med oss! 

bottom of page